Ασφάλιση Ενυπόθηκης κατοικίας

Ασφάλιση κατοικίας

Ασφάλιση Ενυπόθηκης Κατοικίας

Η κατοικία είναι ένα περιουσιακό στοιχείο μεγάλης αξίας .

Ένα περιουσιακό στοιχείο που συμβάλει στην ποιότητα ζωής και παρέχει σε μας και στην οικογένεια μας μια επιπλέον σιγουριά.

Τα προγράμματα προστασίας κατοικίας είναι ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν πλήρως κάθε σας ανάγκη, είτε είστε ιδιοκτήτης είτε ενοικιαστής. Καλύπτουν το κτίριο και το περιεχόμενο, είτε για μόνιμη κατοικία είτε για δευτερεύουσα ή/και εξοχική.


Online σύγκριση και ασφάλεια

Η ασφάλεια του σπιτιού θα πρέπει να είναι ένα από τα κύρια μελήματά μας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις ασφαλίζουμε υποχρεωτικά την κατοικία μας επειδή αποκτήθηκε με στεγαστικό δάνειο. Η κατηγορία αυτή ονομάζεται ασφάλεια ενυπόθηκης κατοικίας.

Ασφάλιση ενυπόθηκης κατοικίας

Σας γνωρίζουμε πως σε καμία περίπτωση δεν είστε υποχρεωμένοι να το ασφαλίσετε μέσω τράπεζας. Βάσει σύμβασης δανείου έχετε την υποχρεώσει να έχετε ασφαλισμένο το σπίτι για τις καλύψεις που αναγράφονται στη σύμβαση, αλλά έχετε την απόλυτη ελευθερία να επιλέξετε ασφαλιστική εταιρεία και ασφαλιστικό πράκτορα.

Μια τέτοια μεγάλη έρευνα σε όλη την ασφαλιστική αγορά, μας έχει δείξει ότι οι πελάτες μας εξοικονομούν μεγάλα χρηματικά ποσά όταν μεταφέρουν το συμβόλαιο τους από την τράπεζα.

Μπορείτε να διαβάσετε και να αποθηκεύσετε την εγκύκλιο 462 της Τράπεζας της Ελλάδος σύμφωνα με την οποία κάθε πιστωτικό ίδρυμα οφείλει να κάνει δεκτό κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας που περιλαμβάνει τις καλύψεις οι οποίες απαιτούνται από τη δανειακή σας σύμβαση ( κλικ εδώ )

Πόσο κοστίζει η ασφάλεια κατοικίας

Το κόστος της ασφάλειας μιας κατοικίας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως είναι η περιοχή, η παλαιότητα, ο τύπος του σπιτιού (διαμέρισμα ή μονοκατοικία, κύρια ή εξοχική), το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο ( η αξία του κτιρίου , η αξία του περιεχομένου ), οι ασφαλιζόμενες καλύψεις , αν ασφαλίσετε μόνο το κτίριο η μόνο το περιεχόμενο , η και τα δυο κ.λπ.

 

Παράδειγμα

κόστους

 

( ΚΛΙΚ ΕΔΩ ) και θα έχετε γρήγορα και εύκολα, σύγκριση και τιμές , από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές σε 1’.

Δείτε πόσο κάνει η ασφάλεια του σπιτιού σας.

 

 

Κρατήστε το σπίτι σας για πάντα!