Ευρωπαϊκή Πίστη

 

 Είµαστε 100% Ελληνική εταιρία και η µόνη ασφαλιστική εταιρία εισηγµένη στο ΧΑ. Έχουµε µηδενικό τραπεζικό δανεισµό και έχουµε καταβάλλει εισφορές σε ασφαλιστικούς οργανισµούς     € 5,4 εκ. και φόρους – τέλη € 27 εκ.

∆εν έχουµε καµία ληξιπρόθεσµη οφειλή. Έχουµε βραβευτεί ως True Leader εταιρία, έχουµε πιστοποιηθεί µε ISΟ 9001:2008 για το σύνολο των υπηρεσιών µας, έχουµε επιλεγεί από την Τράπεζα της Ελλάδος για την εκπροσώπηση της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς στο πανευρωπαϊκό stress test, αποτελούµε την πρώτη ασφαλιστική Εταιρία στην Ελλάδα µε ανθρακικά ουδέτερο site αντισταθµίζοντας τις εκποµπές διοξειδίου του άνθρακα. Εισαγάγαµε ως κλάδο ασφάλισης στην αγορά την Οδική Βοήθεια το 1987, αναδείξαµε την ποιότητα ζωής ως ασφαλιστικό προϊόν, διευκολύναµε τους ασφαλισµένους µας στην πληρωµή των ασφαλίστρων τους

σε 12 άτοκες δόσεις µε την πρώτη co – branded πιστωτική κάρτα το 2006 και δηµιουργήσαµε τον «Ασφαλιστικό Γονέα», ένα πρωτοποριακό είδος ασφάλισης που προσφέρεται σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.